Zpracování osobních údajů pro potřeby objednávky

Odsouhlasením obchodních podmínek a vytvořením objednávky (uzavřením kupní smlouvy) udělujete souhlas REST.TU s.r.o., IČ: 28810368, se sídlem Kryblická 110, 541 01 Trutnov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje:

Jaké údaje zpracováváme

  • jméno a příjmení
  • fakturační adresa (ulice a čp., město, PSČ)
  • doručovací adresa (ulice a čp., město, PSČ)
  • telefonní číslo
  • e-mail

Za jakým účelem a jak dlouho je budeme zpracovávat

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovávány za účelem uzavření kupní smlouvy dle objednávky vytvořené na e-shopu plechujeme.cz, k účelům doručení objednaného zboží a k zasílání obchodních sdělení, k čemuž Správci uzavřením kupní smlouvy vzniká oprávněný zájem. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 5 let.

Které subjekty budou mít k Vašim údajům přístup budou je zpracovávat

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce budou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • HUMLNET CREATIVE s.r.o., IČ: 27498140, se sídlem Polská 109, 541 01 Trutnov,
  • Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
  • Toptrans EU, a.s., IČ: 28202376, se sídlem Opravářská 944/2, 102 00 Praha 10 - Hostivař
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době Správce nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU (servery mimo EU).

Zrušení nebo omezení souhlasu

Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět zasláním e-mailu na  info@plechujeme.cz  a to v případě, že odstoupíte od kupní smlouvy a zanikne tak Správci povinnost Vaše osobní údaje zpracovávat tak, jak mu nařizuje platná legislativa.

Vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

  • požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace